کد

وبلاگ جامع وبمسترها

کد

وبلاگ جامع وبمسترها

لزوم بهبود ساختار آدرس سایت برای سئو مطالب

لزوم بهبود ساختار آدرس سایت برای سئو مطالب

در سری مطالب آموزشی درباره ی سئو و بهینه سازی مطالب در جلسات قبل به اصول استفاده متا توضیحات و کلمات کلیدی اشاره کردیم. در این مطلب می خواهیم درباره بهبود ساختار آدرس سایت یا URL برای مطالب سایتتان بحث کنیم.

در اینجا درباره ی نحوه ی تنظیم ساختار آدرس سایت و ویژگی های مورد نیاز برای ساختار آدرس سایت معتبر اشاره خواهیم کرد تا بوسیله ی آن کاربران بیشتری به مطالب شما در صفحه ی نتایج جستجو ها مراجعه کنند. در ادامه با این آموزش با کدنویسی به زبان ساده همراه باشید.

  

بهبود ساختار آدرس سایت (URL)

ساختار آدرس سایت شما هر چقدر ساده تر باشد این امکان را به موتورهای جستجو و مخاطبین می دهد که سریعتر تشخیص بدهند که سایت شما در چه زمینه ای می باشد.

ایجاد دسته بندی ها و نام گذاری های مناسب فایل ها و سند های مختلف یک وب سایت می تواند به بهتر بررسی شدن اسناد توسط موتور های جستجو کمک کند. url های طولانی و غیر قابل تشخیص ممکن است کاربران را گیج کند.

 

از دست ندهید!
آشنایی با بهترین افزونه های سئو و بهینه سازی مطالب وردپرس

بعضی از کاربران برای ایجاد لینک به وب سایت شما از url صفحه به عنوان متن لینک ( text anchor ) استفاده می کنند.

اگر در url ها از لغات مرتبط با صفحه مورد نظر استفاده شود ، بسیار بهتر از ID و یا پارامتر های عجیب به موتورهای جستو و کاربران در مورد معرفی آن صفحه مورد نظر کمک می کند.

بخاطر داشته باشید استفاده از حروف کوچک در url ها در به خاطر ماندن آن در حافظه کمک می کند.

url ها در نتیجه جستجو نمایش داده می شوند.

به خاطر داشته باشید که url ها ی یک صفحه وب زیر عنوان و گزیده سایت در صفحه نتیجه جستجو نمایش داده میشوند. لغات در url ها مانند گزیده و عنوان وب سایت درصورت جستجو شدن توسط کاربران به صورت پر رنگ یا bold نمایش داده می شوند.

 لغت های انتخاب شده به موتورهای جستجو و کاربران ، درباره محتوای صفحه جستجو شده قبل از کلیک بر روی لینک اطلاع رسانی می کند.

گوگل در جستجو و بررسی انواع ساختار url ها حتی اگر آنها بسیار پیچیده و عجیب باشند تبحر دارد اما سعی کنید با صرف وقت برای ساختن یک url ساده به گوگل و کاربران کمک کنید.

بعضی از وب مستر ها و طراحان وب برای بهینه سازی سایت ، url هایی که به صورت پویا (داینامیک) نوشته شده است را به url های ثابت ( استاتیک ) و قابل درک تبدیل می کنند.

تا زمانی که گوگل با این کار مشکلی ندارد می توان از این روش استفاده کرد .این یک روش پیشرفته است و وقتی به صورت نادرست اجرا شود ممکن است مشکلاتی در زمینه جستجوی سایت به وجود بیاورد.

برای یادگیری بیشتر در مورد ساختار مناسب url ها ، توصیه می کنیم صفحه راهنمای وب مستر ها را در رابطه با url های مناسب و کاربردی مطالعه کنید.

توصیه ها :

✅  خلاصه مطالب صفحه باید دقیق باشد.( خلاصه مطالب که در متا توضیحات گذاشته می شود باید مرتبط با محتوای صفحه باشد، متای توضیحات باید قابل خواندن و فهمیدن توسط کاربران باشد، از نوشتن کلمات کلیدی در متا تگ خودداری کنید.)

✅  برای هر صفحه متای توضیحات مربوط به محتوای خودش را بنویسد. و از تکرار متای توضیحات برای تمام صفحات سایت بپرهیزید.

بهبود ساختارآدرس (url)

آدرس وب سایت شما هر چقدر ساده تر باشد این امکان را به موتورهای جستجو و مخاطبین می دهد که سریعتر تشخیص بدهند که سایت شما در چه زمینه ای می باشد.

ایجاد دسته بندی ها و نام گذاری های مناسب فایل ها و سند های مختلف یک وب سایت می تواند به بهتر بررسی شدن اسناد توسط موتور های جستجو کمک کند. url های طولانی و غیر قابل تشخیص ممکن است کاربران را گیج کند.

آدرس وب سایت شما هر چقدر ساده تر باشد این امکان را به موتورهای جستجو و مخاطبین می دهد که سریعتر تشخیص بدهند که سایت شما در چه زمینه ای می باشد.

ایجاد دسته بندی ها و نام گذاری های مناسب فایل ها و سند های مختلف یک وب سایت می تواند به بهتر بررسی شدن اسناد توسط موتور های جستجو کمک کند. url های طولانی و غیر قابل تشخیص ممکن است کاربران را گیج کند.

بعضی از کاربران برای ایجاد لینک به وب سایت شما از url صفحه به عنوان متن لینک ( text anchor ) استفاده می کنند. اگردر url ها از لغات مرتبط با صفحه مورد نظر استفاده شود ، بسیار بهتر از ID و یا پارامتر های عجیب به موتورهای جستو و کاربران در مورد معرفی آن صفحه مورد نظر کمک می کند.

بخاطر داشته باشید استفاده از حروف کوچک در url ها در به خاطر ماندن آن در حافظه کمک می کند.

تذکر : از انجام موارد زیر خودداری کنید :

✅ استفاده از دایرکتوری های تو درتو مانند dir1/dir2/dir3/dir4/dir6/page.html

✅ استفاده از نام دایرکتوری که هیچ ارتباطی با محتوا ندارد.

حرکت در سایت

بهبود ساختار سایت برای ایجاد navigation بسیار ضروری است زیرا به سرعت پیدا کردن محتوای مورد نظر بیننده بسیار کمک می کند. باید این مسئله را در نظر گرفت که یک بیننده در سایت مانند یک مسافر غریب در یک شهر است که باید به مقصد برسد.

همچنین navigation به درک موتور های جستجو کمک می کند تا بفهمند چه مطالبی از سایت برای وبمستر مهم تر است. در واقع گوگل می خواهد بداند آن صفحه چه نقشی در کل سایت دارد.

هدایت سازی از صفحه اصلی

همه سایت ها، دارای صفحه اصلی هستند.که معمولا پر بازدید کننده ترین صفحه سایت است و در حقیقت صفحه شروع هدایت کاربران به صفحات دیگر است.سایت شما شامل صفحات مهم دیگری هم هست، پس بنابراین باید کاری کنید تا کاربران از صفحه اصلی به آسانی به صفحات دلخواه خود حرکت کنند.

برای حرکت آسان کاربران از breadcrumb lists استفاده می کنیم . که به کاربر امکان می دهد با استفاده از لینک های داخلی در بالا یا پایین صفحه به سرعت در بخش های قبلی یا صفحه اصلی در حرکت باشد.

تهیه نقشه سایت

تهیه نقشه سایت یکی برای کاربران، یکی برای موتورهای جستجو

کاربران : یک صفحه ساده از سایت است که ساختار وب سایت شما را نشان می دهد، و معمولا متشکل از یک لیست سلسله مراتبی از صفحات سایت شما است.بازدید کنندگان اگر دچار مشکل در پیدا کردن صفحات مورد نظر خود شوند به این صفحه از سایت مراجعه خواهند کرد.

موتورهای جستجو : فایل XML نقشه سایت ، که شما می توانید از طریق ابزار وب مستر گوگل آنرا ثبت کنید، باعث می شود که گوگل آسان تر صفحات موجود در سایت شما را کشف کند.

 اجرای تشکیل دهنده ساختار آدرس سایت

همانطور که در تصویر مشاهده میکنید، آدرس سایت از بخش های مختلفی برای قرار گرفتن کلمه کلیدی در آن تشکیل شده است.

لزوم بهبود ساختار آدرس سایت برای سئو مطالب

✅  در میان قسمت های مختلف آدرس سایت شامل موارد زیر می باشد :

۱- پروتکل

۲- تشکیل شده از سه بخش : a- زیر دامنه b- دامنه اصلی c- نوع دامنه

۳- دسته

۴- صفحه

بهتر است که کلمه کلیدی مربوط به هر صفحه را در پایان آدرس سایت و مختص همان صفحه قرار دهید.

به این ترتیب شما برای هر صفحه از سایت کلمه کلیدی مجزایی داشته و پتانسیل جذب بازدیدکننده از گوگل افزایش می یابد.

نکات ساختار آدرس سایت

نکات مهمی که باید در زمینه سئو ساختار آدرس سایت باید بدانیم :

۱- کوتاه بودن آدرس سایت

هرچه آدرس سایت کوتاهتر باشد خواندن آن راحتتر خواهد بود در نتیجه از کلماتی مانند “از” “در” “با” “برای” و شبیه اینها در آدرس سایت خود استفاده نکنید. کم بودن تعداد کلمات ارزش هرکدام را از نظر موتورهای جستجو بیشتر خواهد کرد.

۲- گویا بودن آدرس سایت

اگر از کلمات کلیدی در URL استفاده نمیکنید تا حد امکان کلماتی به کار ببرید که بخوبی گویای محتوای صفحه باشند، با این کار بازدیدکنندگان دید بهتری نسبت به صفحه ای که به آن وارد میشوند خواهند داشت و در نهایت بر سئو سایت شما موثر خواهد بود.

۳- کلمات کلیدی در ابتدای آدرس

کلمه یا عبارت کلیدی اصلی خود را در ابتدای بخش صفحه آدرس سایت قرار دهید. رباتهای گوگل اهمیت چندانی به کلمات انتهایی آدرس های طولانی نمیدهند.

۴- کلمات تکراری در URL

از تکرار کلمات پرهیز کنید، بطور مثال استفاده از یک کلمه در آدرس دسته و صفحه کار درستی نیست.

❌  youcode.ir/blog/blog.php

۵- حروف بزرگ

اگر آدرس سایت را با کلمات انگلیسی مشخص کرده اید، از حروف بزرگ در آن استفاده نکنید.

آدرس زیر جایگزین مناسبی برای آدرس فرضی بالا است:

✅  youcode.ir/blog/seoblog.php

۶- کاراکترهای نامناسب

تا حد امکان از کاراکترهای نامناسب مانند ?، & و % در آدرس سایت خود استفاده نکنید.

۷- یکسان نبودن با عنوان صفحه

لزومی ندارد که کلمات بکار رفته در آدرس نوشته با عنوان صفحه یکسان باشند، شما میتوانید آدرس دهی را با کلمات دیگری انجام دهید.

۸- زیاده روی در سئو

استفاده بیش از حد کلمات کلیدی در URL میتواند تاثیر معکوسی بر سئو شما داشته باشد.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.